טוב אז חג שבועות ממש מעבר לפינה ואני מודה: חג שחוגג את הגבינות זה אהבה שלי בלבלב. יש לי תמיד זכרונות מלאים במשפחה עם טעמים אינסופיים של פשטידות, סלטים ומה לא. מאז שהייתי ילד אני זוכר שתמיד הייתי מחכה לעוגות ולקינוחים בסוף הארוחה, כילד שמן תמיד השארתי לי עוד מקום בבטן לקינוחים בטענה ש״זה שייך לקיבה נפרדת חבריםםם״.
והפעם.. קבלו את הקינוח שהולך לכבוש לכם את הלב ואת הבטן גם אחרי שהחג ייגמר: חיתוכיות נוטלה ללא אפייה. כן כן ללא אפייה!
זה כל כך פשוט להכנה שזה פשוט מצחיק! כי בנינו.. צריך קצת שוקולד ליד כל עוגות הגבינה.
מרכיבים
250 גרם ביסקוויטים
100 גרם חמאה מומסת
150 גרם נוטלה
200 גרם שוקולד לבן
כף כפות נוטלה
הוראות הכנה:
בקערה מערבבים את הביסקווטים והחמאה המומסת.
מוסיפים את הנוטלה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
משטחים בתבנית מרובעת מרופדת נייר אפייה.
שופכים 200 גרם שוקולד לבן מעל ומעטרים עם כף נוטלה בזרזופים (ככה אומרים?) מעל השוקולד הלבן. לאחר מכן בעזרת סכין יוצרים את הצורה המושלמת הזו.
תודה רבה
נראה מושלם
הי ,
אם איזה גודל תבנית השתמשת ?
תודה