בורקס דפי אורז מ-3 מרכיבים!

 

טוב. אני מודה שממש הופתעתי שכל כך הרבה מהעוקבים שלי רצו שאעלה מתכון לבורקס דפי אורז שאני מכין! כמו בכל שבת אני מכין את הבורקסים המדהימים האלו ואמרתי לעצמי ״יאללה. נעלה סקר ואם ירצו אעלה מתכון״. כי עד עכשיו באמת העלתי הרוב המוחלט כמעט מתוקים ופה ושם מלוחים.. אבל אי אפשר להעריך את טעם המתוק בלי קצת, טוב הרבה (!) מלוח. 

 

ואחת הסיבות לכך שאני באמת מצליח להישאר רזה (שאלת מיליון הדולר) זה באמצעות תזונה נכונה ומידתיות ועם המון מתכונים שאני מכין לעצמי שהם.. כן, מלוחים. עם זה קציצות ברוטב, שניצלים, פיצות וגםם בורקס מדפי אורז שלא נופל מבורקס רגיל!

 אז אחרי הסקר שהעלתי עליו יותר מאלף מכם הצביעו שאעלה את המתכון שלי… לא יכולתי לסרב 😱😍 אז קבלו את המתכון הכי פשוט. הכי מפנק והאמת? תחליף מצוין לבורקסים מלאי המרגרינה שיש בסופר (אני תמני ומרגרינה זורם לי בדם כן?🤣). אבל ברצינות שמדובר בתחליף ממש טוב והכי בריא שלי פה. לי באופן אישי היה חשוב שיהיה קריספי כמו בורקס רגיל, הסוד? אייר פרייר! אפשר כמובן בתנור אבל לדעתי יכול לצאת פחות פריך ❤️ הכנתם?! תייגו אותי🌈🎉

מרכיבים:

דפי אורז- עדיפות לעגולים כי זה יותר נוח לגלגול

ביצה

גבינת 5% – הטיפ הסודי שלי: גבינה במרקם שמנת! לא קוטג׳, לא משהו אחר. גבינה כזו בלבד! 

הוראות הכנה:

  1. טובלים כל דף אורז בצלחת עמוקה מלאה במים עש להגעה של ריכוך הדף. 
  2. מניחים על משטח עץ ועל כל דף מניחים כפית של הגבינת שמנת.
  3. מגלגלים כמו בסרטון שהעלתי ומכניסים לאייר פרייר.
  4. מברישים בביצה (אפשר לפזר שומשום זה ממש מוסיף). 
  5. אופים על מצב ״אפייה״ ל-20 דקות עד שהכל זהוב ואפילו שחום קלות.

הכנתם? לא לשכוח לתייג אותי בסטורי ואעלה! 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *