פנקייק חלבון עם טוויסט לראש השנה!

אז אין מה לעשות.. בשנה הזו אין ברירה שלא לאכול מתוקים (אני חושב שזה עושה כל כך טוב לנפש) ובמיוחד שעומד להיות עוד סגר ענקי. כמה סגר? ח-ו-ד-ש שלם של סגר, בבית, עם מזווה מלא ממתקים ואורבין אחד.

 

אז בגלל שאנחנו בסרט הזה ממרץ אני כן אוכל המווון מתוקים אבל באותה מידה אני עושה המווון כושר, רץ בים ואוכל הכל הכל במידה. אז בהתאם לאימונים שאני עושה אני חייב לעלות בחלבון שאני צורך ביום, את אותה העלייה אפשר לעשות בעזרת אכילת יותר גבינות, מעדני חלבון וגם אבקת חלבון. עכשיו באופן אישי? אני לא מסוגל לשתות את הדבר הזה.. משהו בריח ובכמות של המשקה לא עובר אצלי.

 

אז חשבתי עם עצמי מה אני הכי אוהב לאכול בבוקר? פנקייקים. ואחרי המון ניסיונות (מה יש לעשות בבית חוץ מלנסות לבנות מתכונים חדשים עבורכם?) קבלו את המתכון שלי לפנקייק חלבון, בלי תוספת סוכר (כן זה קורה אצלי) עם תפוחי עץ, קינמון ובעיקר המון טוב ויאמי בביס אחד.

אז אחרי שפרקתי קצת.. בואו נצא לדרך:

 

מרכיבים:

3/4 כוס שיבולת שועל עבה (אפשר גם קוואקר רגיל למי שאין)

רבע כפית אבקת אפייה

כפית קינמון (אפשר יותר לאוהבי הקינמון)

סקופ של אבקת חלבון

תפוח עץ אחד

ביצה

הוראות הכנה:

  1. חותכים תפוח אחד לקוביות ומכניסים למיקרו לכ-2-3 דקות (תלוי בעוצמת המיקרו שלכם.. עד שזה רך ונעים).
  2. בבלנדר/מעבד מזון מכניסים את שיבולת השועל, אבקת האפייה, הקינמון, אבקת החלבון.
  3. לאחר מכן מוסיפים את התפוח עץ וביצה אחת ומפעילים עד שכל התערובת אחידה.
  4. אם הבלילה יבשה מדי מדי תוסיפו כפית חלב בכל פעם – היא לא צריכה להיות נוזלית אבל גם לא כמו מלט.. זה בגלל אבקת החלבון שמייבש את זה מאוד.
  5. משמנים מחבת קלות ושמים כפות גדושות מהתערובת.
  6. נותנים לכל צד דקה וחצי עד שתי דקות והופכים.
  7. שופכים כל סירופ שאתם רוצים ואפשר גם בלי ונהנים מפנקייק חלבון

הכנתם? לא לשכוח לתייג אותי בסטורי ואעלה! 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *