פסטה צ׳יפס!

מדובר במתכון שכבש את הטיק טוק והייתי חייב להכין לכם אותו! זה יציאה מטורפת שפשוט חובה להכין.זה לדעתי הנשנוש המושלם אם רוצים משהו מהיר לאורחים (או לעצמכם בלי כיבודים.. גם זה מותר).

 


 בואו נצא לדרך:

מרכיבים:

פסטה מבושלת 

2 כפות שמן זית

פרמז׳ן כמה שרוצים יותר טוב

מלח 

פלפל

הוראות הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שכתוב על המארז (אני עפתי על הפפיונים.. קטנים וקרנציייים בטירוף!).
  2. אל הפסטה המבושלת (אחרי שהוצאת את המים כן?) מוסיפים את השמן זית, פרמז׳ו, מלח ופלפל ומומלץ ואפשר גם אבקת שום.
  3. מכניסים לאייר פרייר ל-12-10 דקות לעוצמה הכי גבוהה, על מצב צ׳יפס עשיתי ויצא מושלם.
  4. למי שאין את המכשיר ורוצים להכין בתנור: 20-25 דקות על 200 מעלות על חום עליוון תחתוןץ
וזהו! זה כזה טעים וכיף לאכול שזה ממכר, הוזהרתם! 

הכנתם? לא לשכוח לתייג אותי בסטורי ואעלה! 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *