פאדג׳ אוראו מ-3 מרכיבים!

המתכון שכל אחד מאיתנו צריך להכין בסגר הזה (לדעתי לכל אחד ואחת מגיע את הפאדג׳ המתוק הזה עם הסגר שעוד נשאר לנו!).  מדובר במתכון שיא הקל להכנה, 3 מרכיבים בלבד (!) והתוצאה? ביס מפנק בטעם קוקיז אנד קרים שהוא פשוט.. חלומי.

 

אני חייב להגיד שהמתכון הוא במיוחד לאוהבי האוראו ואוהבי הטעם קוקיז אנד קרים (אחד הטעמים היותר נמכרים בארץ בתחום הגלידות כן?). הטעם של הפאדג׳ הקל הזה הוא כאילו המסתי את כל הטבלאות של קוקיז אנד קרים של הרשיז לתוך תבנית אחת.. אני כבר מזהיר זה ממכר ובקטע טוב. תפנקו את עצמכם! לגמרי מגיע לכם 🙂 

 

אז מוכנים? בואו נצא לדרך (הקצרה, כי זה רק 3 מרכיבים ואז תייגו אותי בסטורי שהכנתם ואעלה):

 

 

אז מוכנים? בואו נצא לדרך (הקצרה, כי זה רק 3 מרכיבים ואז תייגו אותי בסטורי שהכנתם ואעלה):

מרכיבים:

300 גרם שוקולד לבן

פחית חלב מרוכז

חבילה של אוראו – 12 אוראו לתערובת ועוד 4-6 יחידות לקישוט למוגזמים כמוני

הוראות הכנה:

  1. בסיר המיסו על אש נמוכה 300 גרם שוקולד לבן ובהחלט אפשר גם במיקרו בפולסים של 10 שניות למי ששואל/ת.
  2. בעזרת היידים שיברו 12 יחידות של עוגיות אוראו (הכי נוח לי בשקית של כל אחד עם היידים לשבור, ככה אין לכלוך, בלי מערוך ועוד שקיות מיותרות).
  3. אל השוקולד הלבן שנמס נשפוך פחית של חלב מרוכז ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. נשפוך את העוגיות המרוסקות לתערובת ונערבב בשנית.
  5. נשפוך את התערובת לתבנית מרופדת נייר אפייה ונכניס למקרר להתייצבות למשך כשעתיים לפחות (אני יודע.. קשה לא לאכול את זה אבל זה שווה את ההמתנה חח).
  6. אופציית קישוט מוגזמת ומדהימה – הניחו שברי עוגיות אוראו מעל.. זה כל כך יפה וטעים ברמוץ
 הכנתם? לא לשכוח לתייג אותי בסטורי ואעלה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *