המתכוןהכיכיפיומפנקליוםאהבההגיע– שוקוסמורסאיירישקרים שאנחנו מכינים לעצמנו! נחמד שיש יום שמראים בו אהבה ונותנים מתנות לבן/בת הזוג שלנו כן? אבל מה עם לפנק את עצמנו, על מה שאנחנו עוברים בכל יום ובכל שנה ובכללי על זה ששרדנו את 2020 (זה עדיין פוסט טראומה אצלי 3 שנים אחרי כן?). הגיע הזמן שתפנקו את עצמכם ואני פה לדאוג שזה יקרה!
כמה שאני אוהב לשתות משקה שוקו בבית בחיי, אני אף פעם לא שותה בחוץ שוקו שתדעו. אני אוהב להכין לעצמי בבית בצורה הכי מפנקת שיש, לשים את הסרט/סדרה שאני הכי אוהב ופשוט להנות מהליטוף שהשוקו החם עושה לי בבטן!
אז קבלו את המתכון שלי לשוקו סמורס שילטף לכם את הבטן:
מרכיבים
2 כפות אבקת שוקו אהובה
2 כפות בייליס אייריש קרים (או יותר. תתפרעו)
50 מ״ל מים רותחים אש
חלב
ערימת מרשלמו
ביסווקוט אחד או שניים או כמה שאתם רוצים
הוראות הכנה:
בכוס מערבבים את המים החמים ואבקת השוקו
מוסיפים 2 כפות משקה בייליס ומערבבים
מוסיפים חלב חם או חלב מוקצף חם (אני ממש אוהב את זה באופן אישי, ממש עושה את זה מפנק והכי בית קפה שיש רק בבית).
מכסים עם מרשלמו וחורכים עם ברנר או במיקרו 20/3 שניות עד שזה מוזהב.
מניחים ביסווקיט מעל לטבילה עד שנייה לפני שהוא נופל ישירות לתהום הקקאו.