פנקייק חלבון בלי קמח
ובלי סוכר

אז המון זמן שאני עובד על המתכון הזה כי הכנתי אותו מאפס וכל פעם עשיתי שינויים, התאמות, ניסיתי בלי קמח ואז לא יצא לי טעים ואז עליתי על הטריק- שיבולת שועל שטוחנים וזה בעצם הקמח שלי במתכון.

האמת שאני ממש ממש אוהב את המתכון הזה ואני מתאמן 4 פעמים בשבוע (כן כן ככה אני מצליח לשמור על עצמי עם כל המתוקים) באימוני כוח של משקולות ואני מחכה  לאכול את הפנקייק חלבון הזה אחרי כל אימון. אחת הסיבות? אני לא מסוגל לשתות פיזית את האבקת חלבון בשייק, לא מצליח, לא עובר ולא מסוגל נפשית. אז קבלו את המתכון שיעשה לכם חשק להתאמן: 

 

 מרכיבים:

  • חצי כוס שיבולת שועל עבה (אפשר גם דקה, זה גם ככה נטחן)
  • סקופ אבקת חלבון שאוהבים (אני אוהב בטעם וניל זה נטרלי)
  • חצי כוס חלב
  • ביצה
  • בננה

הוראות הכנה:

  • במעבד מזון טוחנים את השיבולת שועל לאבקה- זה בעצם ישמש לנו כקמח של המתכון.
  • מוסיפים את האבקת חלבון, הבננה, הביצה והחלב ומערבבים שוב עד לקבלת עיסה אחידה. שימו בל שלא הוספתי סוכר- אתם יכולים להוסיף סוכר בפצפופי שוקולד, ממרחים על הפנקייק כמו מייפל או מה שאתם אוהביםםם.
  • במחבת שמים קצת חמאה- עכשיו אני אומר קצת מהסיבה שאין חמאה בארץ!!! כאילו יש חמאה כן? אבל חמאה של מולר ב-19.90 ל-200 גרם? לא אקנה ולא יהיה פה. אני כבר שלושה שבועות הייתי בלי חמאה ולא מצאתי באף סניף וחיפשתי בהמון. כל פעם מצאתי או חמאה מיובאת או חמאה של מולר במחיר של אלפיון עליון ולא יהיה פה!
  • מה עושים כשאין חמאה? קצת קצת שמן זית על המחבת, בחיי זה נשמע מוזר אבל זה יוצא ממש טעים ואפילו יותר בריא!

הכנתם? לא לשכוח לתייג אותי בסטורי ואעלה! 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *