רוטב פסטה של אורבין

פסטה זה החיייים לדעתי, הפחמימה המפנקת הזו שעטופה בקולקציית רטבים שונה (ברצינות, כמה רטבים מצוינים הולכים עם הפחמימה הזו?!). בכל מקרה: העלתי סטורי שהכנתי פסטה לאמא שלי עם הרוטב שאני הכי אוהב שמחזיר אותי לילדות,  רוטב עגבניות הכי קלאסי שיש אבל עם שדרוגים שלי. לצד זה שניצל כמובן כי ביס מפסטה וביס משניצל?! זה אהבה!!!

 

משום מקום אחרי שהעלתי את הסטוריז התחלתי לקבל מהעוקבים שלי בקשה למתכון לרוטב! עכשיו ברור שאני מכין גם אוכל מבושל ומלוח כי בכללי אני אוהב את המטבח ואת עולם הקינוחים כן? בכל מקרה, אמרתי למה לא! מבקשים ואעלה באהבה. אוכל זה החיים שלי ואם אני יכול על הדרך ללמד מתכונים מלוחים אז בואו נעוף על זה.  

 

 מרכיבים:

רוטב פסטה של אורבין

2 כפות שמן זית

3 שיני שום

כף פפריקה מתוקה

כפית פפריקה חריפה – לאוהבי החריפות, תעופו על עוד(אני תמני בכאילו)

כפית מלח

צנצנת רוטב 400 מיל עגבניות בזיליקום (יש מלא חברות שמוכרות, אני קונה מה שיותר זול)

100 גרם רכז עגבניות

חצי כוס מים חמים

הוראות הכנה:

  1. על מחבת שמים 2 כפות שמן זית עם 3 שיני שום קצוצים (כמה שיותר יותר טוב מבחינתי)
  2. שמים את הפפריקות והמלח ופותחים את הטעמים של התבליניםמערבבים דקה וחצי על אש נמוכה.
  3. מוסיפים את הרכז עגבניות הקטן ופותחים את הטעמים שלו גם.
  4. מוסיפים את הצנצנת רוטב וחצי כוס מים חמים.
  5. מערבבים את הכל ונותנים לזה להיות על אש נמוכה עד שהפסטה מוכנה.
  6. נהנים מהביס שיחזיר אותנו לתקופת הילדות ומתייגים אותי בסטורי שהכנתם!

טיפ שלי- ברגע שהפסטה מוכנה אני מוסיף קוביית חמאה כדי שהכל לא ידבק אחרי זה במקרר וגם כי זה הופך את הפסטה לטעימה עוד יותר!

הכנתם? לא לשכוח לתייג אותי בסטורי ואעלה! 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *